Hoe gaat u met Zwembadzelfbouwen.be in zee?

Zwembadzelfbouwen.beZelf uw zwembad bouwen vereist de nodige voorbereiding, lang voordat de eerst spade de grond in gaat. Ook daarvoor kunt u bij Zwembadzelfbouwen.be terecht. Wij begeleiden u doorheen het ganse bouwproces – van het eerste idee tot de laatste druppel water in uw zelfgebouwd zwembad.

Volg even mee hoe onze klanten een beroep doen op onze begeleiding. Het eindresultaat: met grootste onderscheiding! Exact wat u van een professioneel geplaatst zwembad verwacht.

Stap 1: De kennismaking

Zwembadzelfbouwen.beWe maken een afspraak in ons kantoor in Schoten. U zit met vele vragen… wij geven de gepaste antwoorden. Het volledige bouwproces van een zwembad wordt uit de doeken gedaan.

We zetten alle mogelijkheden op het gebied van materiaal, afwerking en toebehoren op een rij. Innovatief, volledig op maat en direct tot de essentie. Zonder overbodige franjes, maar wel met focus op de hoogste standaard qua esthetiek.

Stap 2: Wat gaat dat kosten?

Zwembadzelfbouwen.beHet laatste wat onze klant wenst, is een duik nemen in het ongewisse. Daarom berekenen wij voor hem de precieze kostprijs van zijn zwembadproject. Niet enkel de kostprijs van de zwembadmaterialen. Ook het budget voor de zelfbouwwerken.

De klant doet vervolgens een beroep op een aannemer. Is de offerte conform de actuele marktprijzen? Dankzij ons advies over de gangbare tarieven betaalt hij nooit te veel.

Kan de klant niet elke stap in de bouw van het zwembad zelf voorzien? Geen probleem dankzij onze eigen expertise en concrete informatie over betrouwbare en betaalbare aannemers. 

Stap 3: Aan de slag!

Zwembadzelfbouwen.beMet alle kennis, een grondige voorbereiding en een realistische planning gaat onze klant aan de slag: van de graaf- en stabilisatiewerken tot het leidingwerk, het inrichten van de technische ruimte en de ultieme opstart van zijn zwembad.

Wij blijven 7 dagen op 7 beschikbaar voor deskundig advies en technische assistentie. Zelfs dringende interventies, waarbij we een deel van de werken uit handen nemen, zijn mogelijk. Dankzij de samenwerking met Zwembadzelfbouwen.be komt dit zelden voor.

Zelf ontdekken wat Zwembadzelfbouwen.be voor u kan betekenen? Contacteer ons!